Castellano

Jordi Pertegaz i Folch

Col.legiat nª1747 del C.O.V.B
Llicenciat en veterinària a la Facultat de Veterinària de la U.A.B l´any 1990 Fundador de la Clínica Veterinaria Horta-El Carmel l´any 1999 Veterinari clínic especialitzat en la clínica d´animals de companyia.
Ha realitzat seminaris, cursos, congressos i estancies en els camps de la medicina interna, cirurgia, anestesiologia, oftalmologia, traumatologia radiologia, ecografia i dermatologia, tant canina com felina.
Actualment és el gerent de la clínica i es dedica a la medicina general i cirurgia de gossos i gats.

Correu electrònic: jordi.pertegaz@cvhortaelcarmel.cat

Mª Dolors Sànchez Cobas

Col·legiada nº2298 del C.O.V.B

Llicenciada en Veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona l´any 1996 i especialitzada en la Clínica d´Animals de Companyía. Des de llavors ha treballat en diferents clíniques veterinàries a la província de Barcelona, així com alguns Centres d´Acollida d´Animals de Companyía, exercint sobretot en el camp de la Medicina Interna i la Cirurgia de teixits tous. Ha continuat formant-se en múltiples seminaris, congressos i cursos de diferents especialitats: radiología, neurología, medicina interna, etología, ...i més recentment, també Homeopatía Veterinària. Des de l´any 2013 forma part del nostre equip a la Clínica. "Sòc veterinària per vocació, però estic segura que treballar pels animals m´ha fet una millor persona".

Correo electrónico: cvhortaelcarmel@cvhortaelcarmel.cat

Susana Martin Paz

És l´auxiliar técnica veterinària de la nostra clínica des de setembre de l’any 2003.

Va estudiar un curs de dos anys d´auxiliar técnic veterinari i especialista en petits animals a l´escola Mister Guau Center. Amb 480hrs de pràctiques en diferents centres veterinaris. Ha realitzat durant anys varis cursos de formació continuada d´ATV d´AVEPA, SERP, EUKANUBA, HILL´S, PFIZER I ROYAL CANIN.

L’amor per als animals li ve de petita quan estiuejava a una granja en contacte directe amb molts animals. Li encanta el vincle que es crea amb ells, i la seva especial personalitat. Sempre ha intentat ajudar als petits animals que ens acompanyen a la nostra vida, perquè nosaltres tenim la gran sort de poder-los respectar i ajudar… La seva feina és vocacional, li agrada el contacte amb la gent i amb els animals, és una bona manera d´ajudar als gats, els gossos i a la vegada als seus propietaris.

Correu electrònic: susanamartin@cvhortaelcarmel.cat

Andreina Mieres Leal

És la nostra botiguera responsable de la venda d´alimentacio i accesoris per a animals de companyia de la nostra botiga Tot Mascotes Horta-El Carmel. Treballa a la nostra botiga desde Març de 2009. Li agraden molt els animals i segons ella li està aportant una experiencia molt enriquidora i sorprenent.

Correu electrònic: andreina@cvhortaelcarmel.cat

Patricia Nieto España

És la perruquera canina encarregada de l’estètica dels nostres gossos i gats.

Llicenciada en Biología de de l´any 2012 en la Universitat de Girona.

Al 2008-2009 va realitzar el curs de Perruqueria i estètica canina i felina a Grup de Formació CIM fent les pràctiques en el nostre mateix centre i des del 2009 forma part del nostre equip.

La seva passió són els animals ja que s’entreguen incondicionalment entregant-nos tot el seu cor sense demanar res a canvi. Qui no ha tingut una mascota té una part del seu cor adormida.

Correu electrònic: patricia.nies@cvhortaelcarmel.cat

Copyright © 15 de Marzo de 2011