Jordi Pertegaz i Folch – Veterinari

Col.legiat nª1747 del Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona

Llicenciat en veterinària a la Facultat de Veterinària de la U.A.B l´any 1990 Fundador de la Clínica Veterinaria Horta-El Carmel l´any 1999 Veterinari clínic especialitzat en la clínica d´animals de companyia.

Ha realitzat seminaris, cursos, congressos i estancies en els camps de la medicina interna, cirurgia, anestesiologia, oftalmologia, traumatologia radiologia, ecografia i dermatologia, tant canina com felina.

Actualment és el gerent de la clínica i es dedica a la medicina general i cirurgia de gossos i gats.

Laura Carmona Torondel – Veterinària

Col.legiat nº 5713 del Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona

Graduada en Ciència i Salut Animal per la Universitat de Lleida i graduada en Veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Va començar la seva trajectòria professional com a veterinària fora de Catalunya, treballant en diferents hospitals i clíniques de petits animals.

Les seves principals àrees d’interès professional són la cirurgia i la medicina interna. Sempre en constant formació, ha realitzat el mòdul de Diagnòstic per imatge en el Postgrau en clínica de petits animals impartit per la UAB, i diferents tipus de formació sobre etologia, oftalmologia, dermatologia, i anestesiologia, entre d’altres.

Laia Hernández Serret – Auxiliar de Veterinària

Soc auxiliar de veterinària des de fa 14 anys. Em vaig incorporar a l´equip de la Clínica Veterinària Horta – El Carmel l´any 2017, després d´haver estat treballant 10 anys a una altra clínica veterinària de Barcelona. Prèviament, també vaig realitzar el curs d´etologia canina i d’ensinistrament a la Reial Societat Canina de Catalunya.

Durant aquests anys he anat aprenent i formant-me en diferents matèries per a poder oferir un millor servei als clients i ajudar als meus companys de la clínica en el dia a dia.

Els animals són des de sempre la meva passió i col·laboro des de fa anys amb protectores i associacions per a l´adopció de gossos i gats.

Mónica González Limones – Auxiliar de Veterinària

Va realitzar el curs d’auxiliar veterinària a CIM Formación, amb 400 hores de pràctiques a l’hospital veterinari Glòries. Posteriorment va realitzar el curs d’educadora canina a Instituto Kiwoko.

Li agrada molt anar a la muntanya, llegir i fer voluntariats a protectores d’animals.