Boehringer Ingelheim Animal Health España

Boehringer Ingelheim és el segon negoci de salut animal més gran de món. Tenim un ferm compromís d’impulsar el benestar animal a través d’una àmplia cartera de productes i serveis de salut avançats basats en la prevenció. Pregunta al teu veterinari per la Doble Protecció Mensual

Gosbi

Gosbi és una empresa familiar amb seu a Santa Llogaia d’Àlguema (Girona), que des de 2003 es dedica a crear i comercialitzar productes de la més alta qualitat, destinats a la salut i benestar d’animals de companyia. Actualment compta amb més de 150 productes i està present en més de 30 països.

Dechra

Dechra és una companyia farmacèutica veterinària que comercialitza fàrmacs Veterinaris i nutrició especialitzada (SPECIFIC). El compromís de Dechra és ajudar al veterinari a tenir cura dels animals mitjançant productes de qualitat i el més alt nivell de suport. 

Dingonatura

Fundada el 2001, Dingonatura s’ha convertit en una de les empreses més destacades en el sector d’alimentació natural per a animals de companyia. Amb la seva filosofia, “una bona alimentació és la millor medicina”, ha conquistat ja més de 15 països en diversos continents.

Vetplus

Som un laboratori  anglès, dedicat exclusivament a la fabricació i comercialització de productes nutracèutics super-premium per al sector veterinari. Des de 1995, ens esforcem per oferir a les nostres mascotes productes de gran qualitat  per millorar la seva salut i benestar, amb presència actualment a tot el mon.

MSD

Som una companyia global, motivada per la investigació, que desenvolupa, fabrica i comercialitza una àmplia gamma de serveis i medicaments d’ús veterinari. Oferim un dels portfolis de serveis i productes més innovadors de la indústria que asseguren la prevenció, tractament i control de malalties en animals de companyia i animals de ramaderia.

Sokahuakan

Som amants dels cockers en partícular i del mon caní en general des de sempre, ens dediquem a la cría del Cocker Inglés des de fa més de deu anys.

Vetoquinol

Som un laboratori farmacèutic veterinari dedicat exclusivament a la salud animal creat a França en 1933. Des de fa 15 anys, possem la nostra experiència, pasió i energía al servei dels veterinaris espanyols.

Eukanuba

A través del nostra compromis amb la cura i la salut des de el punt de vista nustricional, Eukanuba está orgulló es de tindre un efecta positiu en la vida dels gossos, ajudant-los a sentirse increíbles tots els días.

Iams

Estem dedicats a millorar les vides dels animals domèstics en tot el món . La nostra missió IAMS está compromessa a ajudar als gossos i gats que visquin vidas llargas i saludables a través de la nutrició innovadora que realment fa la diferència.

Hills

Hills Pet Nutrition es dedica a ajudar a les mascotas a aconseguir tot el seu potencial amb ajuda de una nutrición i una cuidada salud de qualitat. La Nostra incomparable dedicació a la salut i la felicitat de las mascotas impulsa tot el que fem.

Cimy Dog

Informació sobre el dolor dels gossos

Royal Canin

Royal Canin en Espanya es una empressa reconeguda i pionera dins el mon de la alimentació per a mascotas. Portem traballant des de 1970 dins el Sector de la Nutrició dels gossos i gats i el respecte per las personas i pels animals.

Etología Lourdes Farré

Vaig començar a treballar en el camp de l’etologia el 1997 amb fauna salvatge i amb gossos de rescat a Itàlia. Em dedico exclusivament a tractar animals que presenten alteracions de la conducta i a l’educació i l’ensinistrament de gossos

Zoetis

Zoetis es una empresa líder a escala mundial con un foco exclusivo en la salud animal y más de 60 años de historia. No solo descubrimos medicamentos y vacunas, sino que además desarrollamos, fabricamos y comercializamos productos de diagnóstico, pruebas genéticas, biodispositivos y servicios técnicos complementarios

Clean Cat

Clean Cat ofereix la solució higiènica més adecuada per les teves mascotes i líder en el camp de l’higiene de gats, pels seus avançaments tecnològics en el desenvoluàment per l’higiene universal de tot tipus de mascota.