Castellano

Sokahuakan


Som amants dels cockers en partícular i del mon caní en general des de sempre, ens dediquem a la cría del Cocker Inglés des de fa més de deu anys.

Contactar Sokahuakan

Vetoquinol


Som un laboratori farmacèutic veterinari dedicat exclusivament a la salud animal creat a França en 1933. Des de fa 15 anys, possem la nostra experiència, pasió i energía al servei dels veterinaris espanyols.

Contactar Vetoquinol

Eukanuba


A través del nostra compromis amb la cura i la salut des de el punt de vista nustricional, Eukanuba está orgulló es de tindre un efecta positiu en la vida dels gossos, ajudant-los a sentirse increíbles tots els días.

Contactar Eukanuba

Iams


Estem dedicats a millorar les vides dels animals domèstics en tot el món . La nostra missió IAMS está compromessa a ajudar als gossos i gats que visquin vidas llargas i saludables a través de la nutrició innovadora que realment fa la diferència. Aquest espíritu de innovació i millora continua es el propòsit darrera tot el que fem.

Hills


Hills Pet Nutrition es dedica a ajudar a les mascotas a aconseguir tot el seu potencial amb ajuda de una nutrición i una cuidada salud de qualitat. La Nostra incomparable dedicació a la salut i la felicitat de las mascotas impulsa tot el que fem.

Contactar Hills

CimyDog


Informació sobre el dolor dels gossos

Royal Canin


Royal Canin en Espanya es una empressa reconeguda i pionera dins el mon de la alimentació per a mascotas que estàn en continu creixement. Portem traballant des de 1970 dins el Sector de la Nutrició dels gossos i gats i, el respecte per las personas i pels animals és la pedra angular de la nostra activitat.

Contactar RoyalCanin

Etología Lourdes Farré


Em dic Lourdes Farré i sóc veterinària especialista en comportament (etologia) de gossos i gats. Vaig començar a treballar en el camp de l'etologia el 1997 amb fauna salvatge i amb gossos de rescat a Itàlia. L'any 2000 vaig tornar a Barcelona i des de llavors em dedico exclusivament a tractar animals que presenten alteracions de la conducta i a l'educació i l'ensinistrament de gossos. Treballo per clíniques veterinàries de Barcelona i rodalies com a especialista en etología de gossos i gats.

Contactar Lourdes Farré

Univet


Laboratori especialitzat en Dermatología Veterinaria. Ofereix a la clínica i a l'indústria serveis i productes innovadors pel diagnòstic i tractament de les enfermetats cutàneas dels animals de companyia

Contactar Univet

Pfizer


Pfizer Salut Animal és la divisió de Pfizer dedicada a la cura dels animals (tant de companyia com de producció), per contribuir a crear un món més sá

Contactar Pfizer

Clean Cat


Clean Cat ofereix la solució higiènica més adecuada per les teves mascotes i líder en el camp de l'higiene de gats, pels seus avançaments tecnològics en el desenvoluàment per l'higiene universal de tot tipus de mascota ja sigui pel seus tamany: hàmster, cobaya, conills, urons, ocells i gats i és garantía de salut per les petites mascotes ja que no aixequen pols en la cubeta i la seva digestió no suposa cap risc.

Copyright © 15 de Marzo de 2011